Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ...!!! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΦΙΛΗΣ...!!

Απίστευτοι νεποτιστές οι Συριζαίοι… Το μόνο που νοιάζει τους Συριζαίους είναι αν καλοπερνάνε οι λαθροπρόσφυγες και να διορίσουν το ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ


Απίστευτοι νεποτιστές οι Συριζαίοι…

Το μόνο που νοιάζει τους Συριζαίους είναι αν καλοπερνάνε οι λαθροπρόσφυγες και να διορίσουν το σόϊ τους στο Δημόσιο. Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου (αυτή που διορίστηκε στο Ε.Μ. Πολυτεχνείο επί Χούντας το 1972) έχει έναν μοναχογιό, τον αρχιτέκτονα Βασίλη Ρίζο. Σύζυγος του μοναχογιού της είναι η 38χρονη χημικός Χρυσάνθη Γκοτίνου, που χωρίς καμμία εργασιακή εμπειρία προσελήφθη το 2015 ως ειδική συνεργάτις του τότε υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά. Ο Μπαλτάς έγινε υπουργός Πολιτισμού και ο νέος υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης έδωσε προαγωγή στην Γκοτίνου, διορίζοντάς την ειδική συνεργάτιδα του Γ.Γ. Διά βίου μάθησης και νέας Γενιάς. Παράλληλα, η νύφη της κ. Θεανώς Φωτίου τοποθετήθηκε (άλλος μισθός εκεί) και ως ειδική συνεργάτις στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προϊόντων.

Σαν να μην έφταναν αυτές οι δύο κρατικές θέσεις από τις οποίες η κ. Γκοτίνου τσεπώνει πάνω από 2.000 ευρώ τον μήνα, προ ημερών ο Νίκος Φίλης την έβαλε και σε 3η κρατική θέση: Την διόρισε αντιπρόεδρο του «Ιδρύματος Νεολαίας και διά βίου μάθησης», αφαιρώντας τις αρμοδιότητες από την πρόεδρο του Ιδρύματος Άννα Μαυρουδή και δίνοντάς τις στην νύφη της κ. Θεανούς!.. Τελικά είναι μεγάλοι μάγκες οι Συριζαίοι και θα δείτε ότι θα μάς κάνουν κι άλλα, γιατί η Δεξιά στην Ελλάδα είναι (κατά τον Στυλιανό Παττακό…) ψοφοδεής, μαζοχίστρια, δειλή και φοβιτσιάρα. Τρώει τις καρπαζιές από τους μπολσεβίκους κι αντί να αντιδράσει, γυρίζει και το άλλο μάγουλο για να φάει κι άλλες.

¨Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.