Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ... ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΟΚ. ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ» ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΑ 10ΧΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΙΤΕΡ!!!

Επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξαπέλυσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Ά...



Επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξαπέλυσε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

"Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει "ενστόλους", εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε οκ καλό δρόμο" έγραψε χαρακτηριστικά.



Σημειώνεται ότι νωρίς το πρωί της Τρίτης, περίπου 150 αστυνομικοί, προσωπικό του λιμενικού και της πυροσβεστικής, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ. Η κεντρική πύλη έκλεισε και οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό που έγραφε: «Καμμένε, θυμήσου την υπόσχεσή σου και αν δεν μπορείς άντε παραιτήσου».

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι εξαγρίωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter του: «Προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτύρεται έξω από το ΥΠΕΘΑ!!! Λάθος υπουργείο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.