Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...!!! ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ...!!!

Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ εξακολουθούν να καταγράφονται στην Ελλάδα 23,4% και την Ισπανία 19,5%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρω...

Θλιβερή πρωτιά στην ανεργία διατηρεί η Ελλάδα

Τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας στην ΕΕ εξακολουθούν να καταγράφονται στην Ελλάδα 23,4% και την Ισπανία 19,5%, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας.


Η Ελλάδα παρά την μικρή πτώση της ανεργίας τον Ιούνιο (23,4%) έναντι του Μαΐου, εξακολουθεί να διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά. Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στην Τσεχία (3,9%) και τη Γερμανία (4,2%).

Στην Ευρωζώνη και την «ΕΕ των 28», η ανεργία παρέμεινε σταθερή τον Aύγουστο έναντι του Ιουλίου στο 10,1% και στο 8,6% αντίστοιχα. (Δεν υπάρχουν στοιχεία για την Ελλάδα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο).

Στην Ελλάδα, ο αριθμός των ανέργων τον Ιούνιο διαμορφώθηκε στα 1,12 εκατομμύρια. Το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 19,8% και στις γυναίκες στο 27,8%, ενώ μείωση κατέγραψαν τα ποσοστά ανεργίας των νέων (κάτω των 25 ετών) από 49,1% τον Μάιο σε 47,7% τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.