Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ...!! ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ..!!!

Στο Γκέμπζε του νομού Κοτζάελι οδηγός λεωφορείου ονόματι Χ.Α. προφυλακίστηκε με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού της Ρουμάνας Μ.Ε. Το ...

230920162046403941435_2

Στο Γκέμπζε του νομού Κοτζάελι οδηγός λεωφορείου ονόματι Χ.Α. προφυλακίστηκε με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού της Ρουμάνας Μ.Ε.

Το περιστατικό συνέβη προχτές το βράδυ στην συνοικία Σουλτάνου Ορχάν στο Γκέμπζε. Στην γραμμή του λεωφορείου Γκέμπζε- Κιραζπινάρ, ο οδηγός του ιδιωτικού λεωφορείου Χ.Α. αρχικά παρενόχλησε σεξουαλικά την Ρουμάνα Μ.Ε. που είχε ανέβει στο λεωφορείο. Μετά έκλεισε τα φώτα και την κάμερα του λεωφορείου και μπήκε σε ένα παράπλευρο σοκάκι. .Εκεί της είπε πως ¨Μου αρέσεις, θέλω να συνευρεθούμε¨ και έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο του. Έκπληκτη για το τι της είχε συμβεί η Μ.Ε. πάλεψε με τον οδηγό. Γλύτωσε, μπόρεσε και βγήκε από το λεωφορείο και πήγε στην αστυνομία όπου έκανε καταγγελία.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και συνέλαβε τον οδηγό. Μεταφέρθηκε στο Α.Τ. όπου δεν παραδέχτηκε την καταγγελία. Υποστήριξε πως της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι χρημάτων και ότι δεν τα βρήκαν στην τιμή. Με απόφαση δικαστηρίου κρίθηκε προφυλακιστέος και στάλθηκε στις φυλακές.

http://www.dha.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.