Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!

Ηγείται μιας ομάδας 70 ανδρών που μάχονται στο Ιράκ κατά των τζιχαντιστών - Έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της ακόμα και από τον αρχηγό τ...

Ηγείται μιας ομάδας 70 ανδρών που μάχονται στο Ιράκ κατά των τζιχαντιστών - Έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της ακόμα και από τον αρχηγό του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.

Η 39χρονη Wahida Mohamed μάχεται από το 2004 κατά της τρομοκρατίας και παρά τις απειλές για τη ζωή της που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια, δεν το βάζει κάτω.

Είναι η ηγέτης μιας ομάδας περίπου 70 ανδρών, στην περιοχή Shirqat, μια πόλη περίπου 80 χλμ νότια της Μοσούλης, στο Ιράκ η οποία πολεμά τους τζιχαντιστές.

Η Wahida Mohamed γνωστή και ως Um Hanadi μαζί με την ομάδα της βοήθησαν πρόσφατα τις κυβερνητικές δυνάμεις να εκδιώξουν το Ισλαμικό Κράτος έξω από την πόλη.

«Είμαι στην κορυφή της λίστας με τους πλέον καταζητούμενους», δηλώνει γεμάτο υπερηφάνεια υπογραμμίζοντας πως έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της ακόμα και από τον αρχηγό του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi.




«Είμαι καταζητούμενη περισσότερο κι από τον πρωθυπουργό», συνεχίζει και αποκαλύπτει πως το 2006, το 2009, το 2010 και τρεις φορά το 2013 και το 2014 έχει δεχτεί βομβιστικές επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι της. Τα τραύματα και τα σημάδια που της έχουν αφήσει είναι εμφανή ωστόσο, δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα κατά των τζιχαντιστών.

«Δεν με σταμάτησαν από το να αγωνίζομαι», επισημαίνει.

«Έχω σκοτώσει 18 τρομοκράτες» δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στην Al Sabah, τονίζοντας ότι τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της μάχονται σαν μια οικογένεια ενώ όπως λέει οι δύο κόρες της, 20 και 22 ετών, έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμες να πολεμήσουν και εκείνες όταν χρειαστεί. Προς το παρόν όμως ασχολούνται με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους.

Ο πρώτος της άνδρας σκοτώθηκε πάνω στη μάχη. Ξαναπαντρεύτηκε αλλά οι τζιχαντιστές σκότωσαν και τον δεύτερο σύζυγό της στις αρχές του 2016 καθώς και τον πατέρα και τους τρεις αδελφούς της. Μετά τους θανάτους των αγαπημένων της, η Um Hanadi άρχισε να μάχεται τους τζιχανιστές με μεγαλύτερη λύσσα. «Τους σκότωσα. Τους αποκεφάλισα. Μαγείρεψα τα κεφάλια τους. Έκαψα τα σώματά τους» λέει γεμάτο καμάρι.

«Τα έχουμε όλα σε ντοκουμέντα. Μπορείς να τα δεις στη σελίδα μου στο Facebook» λέει.

Μάλιστα σε μια από τις πολλές φωτογραφίες που έχει στις σελίδες της, εμφανίζεται με τη μαύρη στολή της να κρατάει ένα κεφάλι που φαίνεται να έχει μόλις αποκοπεί. Σε μια άλλη, δύο κεφάλια εμφανίζονται μέσα σε μια κατσαρόλα. Και σε μια τρίτη, ποζάρει δίπλα σε καμμένα ανθρώπινα μέλη.



Αν και δεν είναι γνωστό αν οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές, η 39χρονη Wahida Mohamed το έχει βάλει σκοπό της ζωής της να πάρει όσο μεγαλύτερη εκδίκηση μπορεί για το χαμό των αγαπημένων της.

http://www.protothema.gr/world/article/615066/i-adistakti-gunaika-pou-apokefalizei-tous-tzihadistes-kai-mageireuei-ta-kefalia-tous/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.