Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΟΙ Π@Π@ΡΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΥΛΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΩΣ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ...!!!

Στο χορό των Ασκήσεων λίγο προτού ηχήσουν οι Σειρήνες της ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΑΝΙΩΝ 2016 στον Έβρο μπήκαν και οι «Κομάντος της 98 ΑΔΤΕ» με νυχτερι...

1

Στο χορό των Ασκήσεων λίγο προτού ηχήσουν οι Σειρήνες της ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΑΝΙΩΝ 2016 στον Έβρο μπήκαν και οι «Κομάντος της 98 ΑΔΤΕ» με νυχτερινή Αποστολή εκτέλεση Ανακατάληψη Βραχονησίδας στο πλαίσιο της Άσκησης «ΤΑΜΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 – 2016»!



Το Γενικό Επιτελείο Στρατού θέλοντας να αποκλείσει όλα τα ενδεχόμενο και η Κατάληψη Βραχονησίδας ,είναι στα υφιστάμενα σχέδια των Τούρκων για την δημιουργία Τετελεσμένων ,διέταξε την εκτέλεση άσκηση Ανατακατάληψης από Κομάντος της 98 ΑΔΤΕ!


Να σημειωθεί οτι η Ανακατάληψη έγινε υπο ρεαλιστικές συνθήκες αφού έγινε πλήρη και λεπτομεριακή ενημέρωση των στελεχών που πήραν μέρος σε Αμμοδόχο αλλά και με αεροφωτογραφίες της περιοχής



Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2016, η «ΤΑΜΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 – 2016» και από τις Μονάδες της 98 ΑΔΤΕ στη Λέσβο.



Εξετάσθηκαν τα υφιστάμενα Σχέδια Επιχειρήσεων του Σχηματισμού και εκτελέσθηκε άσκηση ανακατάληψης βραχονησίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.