Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τον έσωσαν… στο παρά πέντε! Διαπίστωσε ότι του έκλεψαν την BMV και υπέστη  έμφραγμα! Συνέβη στις Εργατικές κατοικίες ... Λεύκας, πριν ...


Τον έσωσαν… στο παρά πέντε! Διαπίστωσε ότι του έκλεψαν την BMV και υπέστη  έμφραγμα! Συνέβη στις Εργατικές κατοικίες ...
Λεύκας, πριν από λίγες ημέρες, όταν ηλικιωμένος ιδιοκτήτης διαμερίσματος κατέβηκε αμέριμνος το πρωί, για να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του. Όταν κατάλαβε ότι το όχημά του είχε κάνει «φτερά», δεν πρόλαβε να αρθρώσει κουβέντα και σωριάστηκε στο έδαφος!

Μόλις τον αντελήφθησαν οι περίοικοι, έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο έφθασε γρήγορα στο σημείο και παρέλαβε τον ασθενή, για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο.

Ευτυχώς, ο άνθρωπος επανήλθε, αν και το σοκ που πέρασε δύσκολα θα το ξεπεράσει. Πάντως το αυτοκίνητό του, μέχρι και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί, αλλά ο ίδιος νιώθει ευτυχής που βγήκε ζωντανός από αυτή τη δοκιμασία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην συγκεκριμένη περιοχή σημειώνονται κλοπές, αλλά είναι η πρώτη που η λεία των ληστών ήταν ένα αυτοκίνητο, μεγάλου κυβισμού και πολυτελές.

Όπως σημειώνουν οι κάτοικοι, μιλώντας στον «Κόσμο»,  υπάρχει οργανωμένη σπείρα που αποτελείται από ΡΟΜΑ, οι οποίοι κλέβουν κυρίως μηχανάκια, καθώς και άλλη ομάδα τοξικομανών, οι οποίοι «κτυπούν» αυτοκίνητα και δίκυκλα. Αυτοί οι τελευταίοι, σπάνε αδιάκριτα τους υαλοπίνακες των αμαξιών, ή παραβιάζουν τις σέλες των δίτροχων, με σκοπό να κλέψουν οτιδήποτε υπάρχει στο εσωτερικό τους!

http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.