Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ... ΒΙΝΤΕΟ; ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΥΛΑ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥΣ...!!!

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν με 100 μαθητές να πιάνονται στα χέρια και δύο ανθρώπους να καταλήγουν στο νοσοκομείο. Η αστυνομία κ...

Χάος! Συμπλοκή 100 μαθητών με ρόπαλα και τσιμεντόλιθους [vid]

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν με 100 μαθητές να πιάνονται στα χέρια και δύο ανθρώπους να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία κλήθηκε στο Erith, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, γύρω στις 17.40 το απόγευμα, για να σταματήσουν τον επικό καυγά. Στη διάρκεια της απίστευτης διαμάχης χρησιμοποιήθηκαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ρόπαλα του μπέιζμπολ και τσιμεντόλιθοι ως όπλα.

Όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, συνελήφθησαν επτά άτομα μεταξύ 15 και 21 ετών, με τους τραυματίες να μη φέρουν απειλητικά για τη ζωή τους τραύματα.



Από τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο ίντερνετ φαίνονται άνθρωποι να δέχονται χτυπήματα με κλωτσιές και ραβδιά. Ο Shane Newman, που εργάζεται σε τοπικό κατάστημα, δήλωσε ότι είδε αρκετούς μαύρους εφήβους να τρέχουν πάνω κάτω στον δρόμο. "Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί μας συνέστησαν να κλείσουμε τις επιχειρήσεις. Έφυγα από τη δουλειά όσο πιο γρήγορα μπορούσα".

Οι δάσκαλοι, σύμφωνα με άνθρωπο που εργάζεται στο Northumberland Heath Primary School, ταμπουρώθηκαν στο σχολείο για δύο ώρες για την ασφάλειά τους.

Ο 23χρονος Owen Jeavons είπε πως υπήρχαν εντάσεις μεταξύ μαθητών σε σχολεία της περιοχής όταν ήταν έφηβος, αλλά δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. "Είναι ένα τόσο ήσυχο και ειρηνικό μέρος. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο".

Πηγή: BBC - newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.