Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ!!! ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... - ΒΙΝΤΕΟ-

Το όπλο όμως ήταν άδειο - «Την τέταρτη δεν αστειευόμαστε» του είπαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει τα χρήματα Όλα ξεκίνησαν λί...



Το όπλο όμως ήταν άδειο - «Την τέταρτη δεν αστειευόμαστε» του είπαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει τα χρήματα

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένα αυτοκίνητο έμοιαζε να παρακολουθεί το σπίτι του Τόνο Μαυρίδη. Ο μουσικός αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση του οχήματος έξω από το σπίτι του και αποφάσισε να βγει έξω για να δει τι συμβαίνει. Μόλις βγήκε τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο τον ακινητοποίησαν και υπό την απειλή όπλου τον οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού του για να τους υποδείξει πού υπάρχουν χρήματα. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησε ο εφιάλτης για τον μουσικό αλλά και τη σύζυγό του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, η οποία βρισκόταν και εκείνη στο σπίτι.

Ο ένας από τους κακοποιούς έδεσε με σπάγκο τον στιχουργό ενώ ο συνεργός του ρωτούσε επιτακτικά τον Μαυρίδη πού έχει κρυμμένο το χρηματοκιβώτιο και ταυτόχρονα τον χτυπούσε με τα χέρια του στο πρόσωπο!

Σύμφωνα μάλιστα με την οικιακή βοηθό τον σημάδευαν με το όπλο. Ο ένας έβαλε στο στόμα του μουσικού το πιστόλι και πάτησε τρεις φορές τη σκανδάλη. Το όπλο όμως ήταν άδειο. Τότε γύρισε στη γυναίκα του Μαυρίδη και της είπε πως την «τέταρτη φορά δεν αστειευόμαστε». Σύμφωνα με την οικιακή βοηθό, ο κακοποιός που είχε το όπλο στο στόμα του στιχουργού είπε στην Ευαγγελία Καραμπατζάκη πως αν δεν τους έλεγε πού είναι τα χρήματα θα τον «τίναζαν στον αέρα».

Τελικά αφού άσκησαν έντονη πίεση στους ομήρους τους, οι ληστές έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.




Ο Τόνι Μαυρίδης έζησε τον τρόμο μέσα στο σπίτι του στη Γλυφάδα












http://www.protothema.gr/life-style/article/614962/evalan-to-pistoli-tou-stoma-tou-mauridi-kai-purovolisan-/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.