Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΑΥΤΟ ΔΑΥΤΟΥΣ... ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ(!!!): ΤΣ@ΥΛΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΤΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΗΣ

Μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, διασκέδαζαν μικρά παιδιά Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με το θράσος και την αναισθησία του ένα νεα...





Μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα, διασκέδαζαν μικρά παιδιά

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει με το θράσος και την αναισθησία του ένα νεαρό ζευγάρι, που «συνελήφθη» από τον φακό ενός αυτόπτη μάρτυρα να κάνει σεξ σε ρόδα λούνα πάρκ στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, λίγα μόλις μέτρα από το σημείο όπου διασκέδαζαν μικρά παιδιά.

Όπως φαίνεται, το πάθος των δύο νέων ήταν υπερβολικά έντονο για να προσπαθήσουν να συγκρατηθούν μέχρι να φτάσουν σπίτι. Έτσι, η αυθόρμητη κοπέλα περίμενε μέχρι το βαγόνι τους να φτάσει στο ψηλότερο σημείο, έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας, ξεκούμπωσε το παντελόνι του αγαπημένου της και άρχισε να του δείχνει... εμπράκτως την αγάπη της, αδιαφορώντας για το ποιος άλλος βρισκόταν στη ρόδα και μπορούσε να τους δει.

Ωστόσο, ένας επισκέπτης που βρισκόταν πάνω στην πανύψηλη ρόδα έσπευσε να απαθανατίσει τις περιπτύξεις του ζευγαριού σε βίντεο, τραβώντας τις με την κάμερα του κινητού του. Στη συνέχεια, ανέβασε το βίντεο online όπου, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις.

Αμέσως έγινε «χαμός» από σχόλια στα social media, με άλλους να επικρίνουν το ζευγάρι για την απρονοησία του να κάνει δημοσίως σεξ σε χώρο με εκατοντάδες παιδιά και άλλους να ...συγχαίρουν το ζευγάρι για τον αυθορμητισμό και το πάθος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.