Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΖΗΝΩΝΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΪΡΑΝΟΥ «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»

Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση με τον άντρα κουρδοϊρακινής καταγωγής, ο οποίος σε κατάσταση μέθης, άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών Σειρήνες...


Ξανά στο προσκήνιο η υπόθεση με τον άντρα κουρδοϊρακινής καταγωγής, ο οποίος σε κατάσταση μέθης, άνοιξε πυρ εναντίον πολιτών

Σειρήνες προκαλούν πανικό στους διερχόμενους. Τρεις άνθρωποι κείτονται στο πεζοδρόμιο τραυματισμένοι. Ο ένας από αυτούς, ο 47χρονος καταστηματάρχης Βαγγέλης Κρεμμύδας υπέκυψε στα τραύματά του. Υπαίτιος για το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο Ιούλιο είναι ένας άντρας κουρδοϊρακινής καταγωγής, o οποίος σκόρπισε τον θάνατο στην συμβολή των οδών Ζήνωνος και Κουμουνδούρου, σε ώρα αιχμής.

Από τις σφαίρες που άρχισαν να πέφτουν σαν «βροχή», τραυματίστηκαν και δύο περαστικοί 53 και 57 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι επέστρεφαν σπίτι από τη δουλειά τους.

Το protothema.gr εξασφάλισε ένα συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο, το οποίο καταγράφει τις προσπάθειες των καταστηματαρχών και των περαστικών να κρατήσουν στη ζωή τον 47χρονο Βαγγέλη Κρεμμύδα.
Ο πιστολέρο κατάφερε και ξέφυγε από τους αστυνομικούς που έφτασαν στην περιοχή, λίγα λεπτά με το μακελειό.


Σχεδόν τρεις μήνες μετά, ο δράστης αναζητείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κατάφερε να βγει από τη χώρα, με πιθανότερο προορισμό τη Βουλγαρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.