Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ...!!! ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ...!!! ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ...!!!

Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και απιστία άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών εναντίον του υπευθύνου της Μασονικής Στοάς στην Αθήνα που εδρεύ...

masoniki stoa exo



Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και απιστία άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών εναντίον του υπευθύνου της Μασονικής Στοάς στην Αθήνα που εδρεύει στην Αχαρνών. Μετά από καταγγελία μέλους, η οποία αποδείχθηκε αληθής, η συγκεκριμένη Στοά παρότι διαχειρίζονταν εκατομμύρια ευρώ δεν είχε εκδώσει καν ΑΦΜ και αναγκάστηκε να δηλώσει εισοδήματα μετά τον έλεγχο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ο οποίος διεξήχθη τους τελευταίους μήνες.

Πέραν της καταγγελίας, να αναφέρουμε ακόμα ότι το επιβλητικό κτίριο της Μεγάλης Στοάς στην Αχαρνών, κρατούσε για πολλά χρόνια κλειστές τις πόρτες του. Οι Έλληνες Τέκτονες όμως, αποφάσισαν ότι στα χρόνια των social media, οι ηθικές αρχές οι οποίες μεταδίδονταν στις Τεκτονικές Στοές μέσω των αλληγορικών τελετουργιών, τυπικών και συμβόλων, θα πρέπει να γίνουν share, να πάρουν like και να δημιουργήσουν engagement. 

upl574ef8ccb4ab5
upl574ef8e251071
upl574ef8fcd451d


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.