Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΝΚΣ» ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ...!!!

Κάποια μέρα, που δεν απέχει και πολύ, θα ξυπνήσουμε το πρωί από έναν περίεργο θόρυβο. Θα τρίζουν τα τζάμια και τα γυαλικά στο ντουλάπι ...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ

Κάποια μέρα, που δεν απέχει και πολύ, θα ξυπνήσουμε το πρωί από έναν περίεργο θόρυβο. Θα τρίζουν τα τζάμια και τα γυαλικά στο ντουλάπι και θα νομίζουμε πως είναι σεισμός. 

Θα ανοίξουμε την τηλεόραση να δούμε τι συνέβη και δεν θα παίζει πρόγραμμα, θα παίζει εμβατήρια. Θα βγούμε στο παράθυρο έντρομοι και τότε θα καταλάβουμε πως είναι οι ερπύστριες, καθώς θα βλέπουμε από κάτω να περνούν τα τάνκς. Και το χειρότερο απ' όλα... θα πάρουμε μιά βαθειά ανάσα και θα πούμε με ανακούφιση "δόοοοξξξξα τω Θεώώώώώ"... Εκεί μας φτάσατε άχρηστα και ανίκανα ανδρείκελα, ξεφτιλισμένοι απάτριδες εθνοπροδότες. Καμμία χούντα ποτέ και πουθενά σε αυτόν τον κόσμο και στην Ιστορία ολόκληρη δεν έχει κάνει τέτοιο εγκληματικό ξεπούλημα μίας ολόκληρης χώρας, του εθνικού της πλούτου, της ακίνητης περιουσίας του, των ενεργειακών πόρων και φυσικών αποθεμάτων της, του μέλλοντός της εν τέλει, όσο αυτός ο ανεκδιήγητος θίασος ανδρεικέλων, που αποκαλεί τον εαυτό του "αριστερά". Πώς τα ξεπουλάτε όλα έτσι ρε; Δικά σας είναι;;;; Πουλήσατε τα πάντα μπιρ παρά, την πατρίδα μας ολόκληρη αντί πινακίου φακής γιά 99 χρόνια... αλλά... μέχρι και ΤΟ ΝΕΡΟ ! ! ! ρε καραγκιόζηδες; Μέχρι και ΤΟ ΝΕΡΟ ρε εθνοπροδότες... Δικό σας ήτανε;;;;;;; 

Πραγματικά πιστεύω, πως όταν με το καλό πέσετε (υπ' όψιν, μετράτε μέρες), πρέπει να δικαστήτε επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο,τι δήποτε άλλο θα είναι χάδι... ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.


αναγνωστης - ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.