Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ... » ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΜΑΛΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ-

O Παύλος Μάμαλος έκανε περήφανη ολη την Ελλάδα όταν σήκωσε 238 κιλά στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και βγήκε πρώτος...



O Παύλος Μάμαλος έκανε περήφανη ολη την Ελλάδα όταν σήκωσε 238 κιλά στην άρση βαρών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και βγήκε πρώτος κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο.
Ο ίδιος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο Epsilon, αναφέρθηκε στη συμπαράσταση των δικών του ανθρώπων και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη σύντροφό του, Ευαγγελία η οποία του δίνει, όπως λέει, δύναμη και κουράγιο.

«Την αγαπώ πολύ, με βοηθάει, μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Μιλούσαμε μέσω viber και messenger στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και την ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο Παύλος Μάμαλος. Στην εκπομπή μίλησε και η Ευαγγελία η οποία επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Κέρδισα ένα χρυσό μετάλλιο από τον Παύλο. Και έχω και το χρυσό δίπλα μου. Είναι βασικό αυτό. Και νιώθω πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Ο Παύλος είναι τόσο καλός όσο φαίνεται και ακόμα παραπάνω. Είναι πολύ ευαίσθητος και κλαίει με το παραμικρό…».

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Δείτε περισσότερα στο σχετικό απόσπασμα:



http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/247819/deite-ti-gynaikara-syntrofo-toy-giganta-payloy-mamaloy-kai


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.