Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ - ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΓΡΑΜΜΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Στο Ισραήλ βρίσκεται από σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής,Ρένα Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές φ...

 ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /STR

Στο Ισραήλ βρίσκεται από σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής,Ρένα Δούρου, επικεφαλής αντιπροσωπείας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ καινοτόμου επιχειρηματικότητας, σε μια συνάντηση νέων επιχειρηματιών παγκοσμίου κύρους(DLD Innovation Festival), στο Τελ Αβίβ, μια πόλη - κέντρο εμπορίου, το οποίο ξεχωρίζει για τις καινοτόμες επιχειρήσεις που φιλοξενεί και για το brand name του.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Περιφερειάρχης θα συναντηθεί με παράγοντες από το χώρο των επιχειρήσεων και της Αυτοδιοίκησης, όπως τον δήμαρχο της πόλης, Ρον Χουλντάι, ενώ θα επισκεφθεί ένα κέντρο φιλοξενίας μεταναστών και το Πάρκο ανακύκλωσης Χιρίγια.

Την κ. Δούρου συνοδεύει ο αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Παναγιώτης Αθανασιάδης, καθώς και ομάδα επιχειρηματιών και η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της στρατηγικής της περιφέρειας Αττικής για την προώθηση μίας νεοφυούς επιχειρηματικότητας με έμφαση στη δημιουργία απασχόλησης, την προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

«Η Αττική χρειάζεται πολυδιάστατη ανάπτυξη και κινούμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα πεδία της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων. Πρόκειται για τομείς που βρίσκονται στο επίκεντρο του DLD Innovation Festival», τόνισε η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.