Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ... ΒΓΗΚΕ Η ΜΑΡΙΝ ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...!!!

Η Μαρίν Λεπέν, η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου (Front national, FN) εξέφρασε χθες (31/8) την υποστήριξη της προς τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικα...

Μετά τον Κιμ Γιονγκ Ουν και την Κου Κλουξ Κλαν και η Μαρίν Λεπέν στηρίζει Ντόναλντ Τραμπ

Η Μαρίν Λεπέν, η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου (Front national, FN) εξέφρασε χθες (31/8) την υποστήριξη της προς τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως η επικράτηση της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον θα φέρει πόλεμο και κακουχίες στον κόσμο.

Η Λεπέν είναι υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο του 2017.

«Σε ό,τι αφορά στο συμφέρον της Γαλλίας η θέση μας είναι οποιοσδήποτε εκτός από την Χίλαρι Κλίντον», δήλωσε η Λεπέν σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όταν ρωτήθηκε ποιον υποψήφιο θα υποστηρίξει στις αμερικανικές εκλογές.

«Οποιοσδήποτε εκτός από την Χίλαρι Κλίντον, επειδή πιστεύω ότι Χίλαρι Κλίντον σημαίνει πόλεμος, καταστροφή, αποσταθεροποίηση στον κόσμο, οικονομικές επιλογές που θα είναι ολέθριες για τον λαό μου, γεωστρατηγικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιες συγκρούσεις».

Ένα από τα κοινά στοιχεία που μοιράζεται η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου με τον Τραμπ είναι μια στρατηγική που βασίζεται στο να αυτοπαρουσιάζεται ως «αντισυστημική».

«Αυτό που έχουμε κοινό είναι ότι δεν συμμετέχουμε στο 'σύστημα', δεν βασιζόμαστε σε κανέναν και δεν δεχόμαστε εντολές από κανένα χρηματοπιστωτικό οργανισμό», τόνισε στην συνέντευξη της. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.