Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ... ΑΥΤΗ Η 62ΧΡΟΝΗ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ!

Μια γυναίκα 62 ετών, η Μαρία Ροζάρια, έγινε μητέρα χάρη σε ορμονική θεραπεία, χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο τοκετός πραγματοποιή...




Μια γυναίκα 62 ετών, η Μαρία Ροζάρια, έγινε μητέρα χάρη σε ορμονική θεραπεία, χωρίς εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στην Καζέρτα της Κάτω Ιταλίας και οι γιατροί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.
Το νεογέννητο, ένα αγοράκι το οποίο ζυγίζει 3,5 κιλά, λέγεται Ελίας και βρίσκεται, για προληπτικούς και μόνο λόγους, στην μονάδα εντατικής θεραπείας της κλινικής Πινέτα Γκράντε, στην τοποθεσία Καστέλ Βολτούρνο, έξω από την Καζέρτα.

Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι δεν έχουν γίνει γνωστές έως τώρα άλλες περιπτώσεις γυναικών που να κατάφεραν να τεκνοποιήσουν σ' αυτή την ηλικία χωρίς προσφυγή στην βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν η Μαρία Ροζάρια -η οποία γέννησε τον Ελίας με καισαρική επέμβαση έπειτα από οκτώμιση μήνες κύησης- θα μπορέσει να θηλάσει.

Όπως μεταδίδει η τηλεόραση της Rai, η 62χρονη μητέρα είπε στα ανίψια της πως, όταν εκείνη δεν θα υπάρχει πια (ευχόμενη βέβαια αυτό να συμβεί όσο πιο αργά γίνεται), θα πρέπει να φροντίσουν με αγάπη και στοργή το παιδί της.


http://www.newsit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.