Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΛΕΣ «ΚΡΥΦΕΣ» ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ... ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ 53ΧΡΟΝΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ: ΔΗΛΩΣΕ ΓΚΕΪ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ

Ο 53χρονος λόρδος Ivar Mountbatten έγινε ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο ξάδερφος της βασίλισσας...


Ο 53χρονος λόρδος Ivar Mountbatten έγινε ο πρώτος γαλαζοαίματος που παραδέχτηκε ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, που έχει 3 παιδιά με την πρώην γυναίκα του Penelope Thompson, υποστήριξε ότι πάλευε με τη σεξουαλικότητά του.


Τώρα πλέον δηλώνει ευτυχισμένος έχοντας στο πλευρό του τον James Coyle. Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν ενώ έκαναν σκι στο Verbier, στην Ελβετία. Ο James είπε γεια στον λόρδο Ivar Mountbatten πιστεύοντας ότι ήταν ο άντρας που έκαναν σκι μαζί νωρίτερα. Η έλξη ήταν αμοιβαία και έτσι ξεκίνησαν όλα.

"Η Penny το ήξερε πριν παντρευτούμε. Της είπα ότι ήμουν bisexual, ότι μου άρεσαν και οι γυναίκες και οι άντρες. Έδειξε κατανόηση και θα της είμαι πάντα ευγνώμων", δήλωσε στη Mail την Κυριακή. "ΤΟ "coming out" ακούγεται αστείο σαν έκφραση αλλά είναι αυτό που έκανα με έναν μάλλον έμμεσο τρόπο και πλέον είμαι ευτυχισμένος.

Πάλεψα πολύ με τη σεξουαλικότητά μου και εξακολουθώ να το κάνω. Ήταν ένα πραγματικό ταξίδι μέχρι να φτάσω εδώ. Το ότι ήμουν ένας Mountbatten δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Ήταν η γενιά στην οποία γεννήθηκα. Τώρα είναι εκπληκτικό το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα ως προς την αποδοχή".

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.