Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ «ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ» ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕ» Ο ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΡΗ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΜΑΝΕΚΕΝ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ Η... ΜΑΜΑ ΤΟΥ

Έγινε γνωστός στους νεότερους κυρίως από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τραγουδώντας για το “Ασπρονήσι”, την αγαπημένη του Μύκονο, π...



Έγινε γνωστός στους νεότερους κυρίως από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, τραγουδώντας για το “Ασπρονήσι”, την αγαπημένη του Μύκονο, που διαφημίζει με κάθε ευκαιρία. Ωστόσο, μέσα από τα 56 χρόνια της καριέρας του έχει πολλά παραπάνω να πει. Μία μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Γαλάτης στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά. Ο θρυλικός σχεδιαστής μιλάει για πρώτη φορά για το νόθο παιδί του, την αδυναμία στην μητέρα του και θυμάται απίστευτες ιστορίες με Έλληνες και ξένους σταρ.

Για πολλούς δεν είναι γνωστό ότι έχει κάνει ένα γάμο από τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο. Ο Αίολος ζει με τη μητέρα του με την οποία ο σχεδιαστής έχει χωρίσει.

"Κι αυτός με τη σειρά του έχει κάνει δυο αγόρια, τον Ίωνα και τον Νικία. Όμως θα σου αποκαλύψω κάτι: έχω και μια κόρη εκτός γάμου, για την οποία μιλάω πρώτη φορά δημόσια. Την απέκτησα με την Εύα, μια Σουηδέζα, η οποία ήταν μανεκέν μου, μια καλλονή, παλιά διαφήμιζε τα τσιγάρα Παπαστράτος", παραδέχεταισ την εφημερίδα.

Και συνεχίζει: "Ζούσα μαζί της τρία τέσσερα χρόνια και αποκτήσαμε την Κατερίνα – έχει το όνομα της μάνας μου – η οποία σήμερα είναι 50 χρονών. Το κρατούσα μυστικό, γιατί αν μάθαινε η μάνα μου ότι είχα ένα μπασταρδάκι – όπως έλεγαν τότε τα εξώγαμα παιδιά – θα πέθαινε! Μάλιστα κάποτε το είχε γράψει ένα περιοδικό και το διέψευσα. Τώρα το παραδέχομαι πρώτη φορά!"

Την κόρη του έχει να την δει περίπου 15 χρόνια. “Ερχόταν στη Μύκονο με τη μητέρα της, καθόταν λίγο, έπαιρναν τα χρήματα που τους έδινα και μετά πήγαινες στις Ινδίες να γίνουν …γκουρού”, εξηγεί ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.