Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΥΒΟΥΝ... ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΗ ΑΣΤΕΓΗ...!!!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας άστεγης γυναίκας στα Πετράλωνα από έναν Ιρακινό, που την πλησίασε με το πρόσχη...

Ασύλληπτο: Ιρακινός βίασε άστεγη στα Πετράλωνα

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας άστεγης γυναίκας στα Πετράλωνα από έναν Ιρακινό, που την πλησίασε με το πρόσχημα να της προσφέρει βοήθεια.

Ο 56χρονος άνδρας κάλεσε στο σπίτι του στα Πετράλωνα την άτυχη 45χρονη προκειμένου να την φιλοξενήσει. Στη συνέχεια, όμως, έβαλε σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο, κλειδώνοντάς την και μετατρέποντάς την σε σκλάβα του σεξ.

Όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου όταν ο Ιρακινός, εντόπισε σε ένα παγκάκι την άστεγη και την κάλεσε στο σπίτι του στην οδό Καλλιρόης, προκειμένου να μπορέσει να κάνει μπάνιο και να της προσφέρει δήθεν ένα πιάτο φαγητού.

Αφού η γυναίκα πήγε στο σπίτι του, μετά από λίγες ώρες της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά, ως αντάλλαγμα της... καλοσύνης του.

Η γυναικά αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει από το σπίτι. Τότε σύμφωνα με την καταγγελία της, «εκείνος κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και κατάφερε να την βιάσει».

Η 45χρονη έμεινε «αιχμάλωτη» στο σπίτι-κολαστήριο για 24 ώρες και κάποια στιγμή κατάφερε να δραπετεύσει και να πάει στο Τμήμα Ασφαλείας Πετραλώνων, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό, το πλήρωμα του οποίου πέρασε χειροπέδες στον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.