Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η 26ΧΡΟΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά και η κλινική της κατάσταση είναι σταθερή - Είχε ζητήσει από τον δράστη να χωρίσουν και εκείν...


Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά και η κλινική της κατάσταση είναι σταθερή - Είχε ζητήσει από τον δράστη να χωρίσουν και εκείνος της έριξε με το όπλο, προτού αυτοπυροβοληθεί

Βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), μετά από 10 ημέρες, η νεαρή γυναίκα, την οποία είχε πυροβολήσει ο αστυνομικός φίλος στης στο Κιλκίς, στις 18 Σεπτεμβρίου και ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η νεαρή γυναίκα είχε διακομιστεί από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Ιπποκρατείου, μετά την χειρουργική επέμβαση η ασθενής έχει βγει από την ΜΕΘ και νοσηλεύεται στην Β΄ Νευροχειρουργική Κλινική του Ιπποκρατείου. Η μετεγχειρητική της πορεία εξελίσσεται ομαλά και η κλινική της κατάσταση είναι σταθερή.

Η 26χρονη δασκάλα γυμναστικής



Η ερωτική τραγωδία που διαδραματίστηκε πριν από 10 μέρες στο Κιλκίς σόκαρε το πανελλήνιο. Κάτοικοι του Κιλκίς που μίλησαν στο protothema.gr είπαν πως η κοπέλα, η οποία είναι δασκάλα γυμναστικής, προφανώς ζήτησε από τον αστυνομικό φίλο της να χωρίσουν και εκείνος θολωμένος την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και για τα δυο παιδιά. Την 26χρονη την χαρακτήρισαν ως ένα κοινωνικό άτομο και πολύ αγαπητή στους μαθητές της.΄Οσο για τον 26χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στην Αθήνα, οι συνάδελφοί του που μίλησαν στο protothema .gr είπαν ότι ήταν ένα καλό παιδί, ότι δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στη δουλειά και γενικότερα δεν είχε δείξει καμία παραβατική συμπεριφορά .

Το σημείο της τραγωδίας



Πριν από μερικές μέρες το protothema.gr μίλησε με τον πατέρα της 26χρονης, Παναγιώτη Κανακάκη που υποστήριξε πως οι ώρες είναι δύσκολες και για τις δυο οικογένειες. «Τόσο η δική μου οικογένεια όσο και εκείνη του Πάτρικ περνούν πολύ δύσκολες στιγμές. Το παιδί το γνώριζα, συμπονώ τον πόνο των γονιών του, αλλά και ένας αξιωματικός της αστυνομίας όπως ήταν ο Πάτρικ, δεν γίνεται να κυκλοφορεί με το όπλο εκτός υπηρεσίας και να πυροβολεί. Αυτό που θέλω μόνο είναι να γίνει καλά η κόρη μου και τίποτε άλλο».



Το χρονικό του εγκλήματος



To μεσημέρι της 18ης Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι έδωσε ραντεβού σε γνωστό πάρκο του Κιλκίς. Ο 26χρόνος, που ήταν αξιωματικός της αστυνομίας και βρισκόταν σε άδεια, πυροβόλησε στο κεφάλι την φίλη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Μετά τους πυροβολισμούς, οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία που βρήκε δίπλα στα σώματα των δυο νέων δυο κάλυκες του όπλου. Η 26χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και μετέπειτα σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.