Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!! ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΑΡΙΣΑ» Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ...

Τίποτε δεν άφησε στην τύχη του ο Στρατάρχης και με την έναρξη της Ασκήσεως επισκέφτηκε μαζί με το Επιτελείο του την Ι.Μ Λαγκαδά, Λητής ...

29167479274_ab2e9e36c3_b

Τίποτε δεν άφησε στην τύχη του ο Στρατάρχης και με την έναρξη της Ασκήσεως επισκέφτηκε μαζί με το Επιτελείο του την Ι.Μ Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ,όπου και συνάντησε τον Σεβασμιώτατο κ.κ Ιωάννη!



Σκοπός της επισκέψεως του κ. Διοικητού της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Ηλία Λεοντάρη, ήταν η ενημέρωση του Σεβασμιωτάτου, για την έναρξη της Εθνικής Διακλαδικής Ασκήσεως μεγάλης κλίμακας «ΣΑΡΙΣΑ 2016»!


Ο Στρατάρχης ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο οτι η Άσκηση είναι υπό τον συντονισμό της 1ης Στρατιάς, και εκτελείτε με τη συμμετοχή Μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ,καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά-Σκεπαστού-Σοχού-Σταυρού!

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, για την ενημέρωση του αυτή, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και την εξαγωγή χρησίμων συμπερασμάτων μετά το πέρας της ασκήσεως, συγχαίροντας τον ταυτόχρονα για το πολυσχιδές έργο που επιτελεί καθώς και για την άρτια γνώση της αποστολής τους.



Ο Στρατάρχης επέδωσε στον Μητροπολίτη το Σήμα της 1ΗΣ Στρατιάς …Ενώ ο Μητροπολίτης διαβεβαίωσε τον Στρατάρχη ότι θα δώσει το παρών στην Τελική φάση της Ασκήσεως …Όπερ και εγένετο! http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.