Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ... Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΡΕΥΝΑ 1 ΕΚ ΛΙΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ 25 ΧΡΟΝΩΝ!

Οι βρετανικές αρχές επιστρέφουν στην Κω για νέες ανασκαφές προκειμένου να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991. ...



Οι βρετανικές αρχές επιστρέφουν στην Κω για νέες ανασκαφές προκειμένου να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν που εξαφανίστηκε το 1991.


Θέλουν να ψάξουν ένα οικόπεδο πίσω από το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια μετά τους ισχυρισμούς πως ο μικρός Μπεν μπορεί να συνεθλίβη κατά λάθος από τον εκσκαφέα που χειριζόταν ο Κωνσταντίνος Μπάρκας. Οι Άγγλοι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει έναν ελαιώνα στην Κω όπου πιστεύουν ότι μπορεί να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από το αγρόκτημα όπου έμενε με την οικογένειά του.



Θα κάνουν νέες ανασκαφές για να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν 25 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του. Οι έρευνες έρχονται εν μέσω ισχυρισμών πως το 21 μηνών αγοράκι μπορεί να χτυπήθηκε από τον εκσκαφέα και να θάφτηκε στο σημείο.




Η αστυνομία του South Yorkshire πραγματοποιεί νέα έρευνα 1 εκατ. λιρών για να λύσει το μυστήριο εξαφάνισης του μικρού Μπεν, έχοντας πει στη μητέρα του να περιμένει τα χειρότερα. Οι ερευνητές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν ανασκαφές μέσα στις επόμενες εβδομάδες για να βρουν τα λείψανα του μικρού Μπεν.



Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου, σύμφωνα με την Daily Mirror, δήλωσε ότι επικοινώνησαν μαζί του αστυνομικοί για να του ζητήσουν άδεια. "Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να σκάψουν τη γη. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Απλά ελπίζω να είναι ζωντανός κάπου και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο", σημείωσε ο 33χρονος Stefano Troumouhis.



Ο οδηγός εκσκαφέα Κωνσταντίνος Μπάρκας, γνωστός και ως Dino, δούλευε κοντά στην αγροικία όπου εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν το 1991. Φίλος του Μπάρκα ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα πως μπορεί να ευθύνεται εκείνος για τον χαμό του μικρού αγοριού. Ο γιος του Βαλάντης επέμεινε πως ο πατέρας του είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τις έρευνες των αρχών όταν εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν.



Η μητέρα του μικρού Μπεν Kerry Needham εξοργίστηκε που ο νέος μάρτυρας δεν είχε μιλήσει τόσα χρόνια. "Θα μπορούσε να είχε τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι με τη ζωή μου αντί να βρίσκομαι στο περίμενε και να ζω αυτόν τον εφιάλτη. Θα μπορούσα πιθανότατα να έχω συγχωρήσει αυτόν τον άνθρωπο τότε, αλλά όχι τώρα. Έχουν περάσει 25 χρόνια δυστυχίας για να έρθει αυτό το τέλος. Θα είναι δύσκολο".







newsit


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.