Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ... ΑΛΛΟΙ ΕΞΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΚΑΚΑΔΩΝ ΣΤΟ ΜΠΙΤΛΙΣ...!

1 πολιτοφύλακας "έγινε μάρτυρας" -σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα- στην διάρκεια επιχείρησης κατά ΠΚΚδων στο Χιζάν του νο...

586529_cover_mainslider_big



1 πολιτοφύλακας "έγινε μάρτυρας" -σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα- στην διάρκεια επιχείρησης κατά ΠΚΚδων στο Χιζάν του νομού Μπίτλις. Κατά την επιστροφή στρατιωτών από επιχείρηση, οι ΠΚΚδες προκάλεσαν έκρηξη την ώρα που περνούσε το στρατιωτικό όχημα. Στην επίθεση αυτή 5 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και 5 άλλοι τραυματίστηκαν.

Χτες το απόγευμα στην περιοχή Ναζάρ της επαρχίας Χιζάν του νομού Μπίτλις, άρχισε μεγάλη επιχείρηση κατά των ΠΚΚδων. Σε σύρραξη που προέκυψε στην διάρκεια αυτής της επιχείρησης, ο πολιτοφύλακας Μουσλούμ Γιλντίζ έγινε μάρτυρας και 1 στρατιώτης τραυματίστηκε.
Σήμερα το μεσημέρι κατά την επιστροφή των στρατιωτών από αυτή την επιχείρηση, κοντά σο χωριό Γκαϊντά, οι τρομοκράτες του ΠΚΚ είχαν στήσει παγίδα με βόμβα. Γύρω στις 13:00 και σε απόσταση 15 χλμ από το Χιζάν, την ώρα που περνούσε το στρατιωτικό όχημα, οι ΠΚΚδες προκάλεσαν έκρηξη σε εκρηκτικά που είχαν τοποθετήσει εκεί.

Στην έκρηξη σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές 5 στρατιώτες έγιναν μάρτυρες και 5 άλλοι τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο Τατβάν, ενώ στην περιοχή στάλθηκαν ενισχύσεις και άρχισε επιχείρηση μεγάλης κλίμακος.

http://www.cumhuriyet.com / http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.