Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ: ΕΓΓΛΕΖΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΔΥΟ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Δεν ξέρει κανείς τι να πρωτονιώσει, θλίψη ή αηδία ή και τα δύο μαζί, ακούγοντας την ιστορία της 28χρονης Jennifer Lampe από τη Βρετανία,...

Δεν ξέρει κανείς τι να πρωτονιώσει, θλίψη ή αηδία ή και τα δύο μαζί, ακούγοντας την ιστορία της 28χρονης Jennifer Lampe από τη Βρετανία, η οποία υπό την επήρεια αλκοόλ αποκεφάλισε τα δύο φίδια που είχε ως κατοικίδια και κατάπιε τα κεφάλια τους.
Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε από αστυνομικούς με το ακέφαλο αλλά ζωντανό σώμα βόα γύρω από το λαιμό της και τα κεφάλια των δύο φιδιών της στις τσέπες της. Όπως εξομολογήθηκε στο RSPCA, πρώτα τα κατάπιε αλλά μετά τα έβγαλε επειδή ήθελε «να τα κρατήσει».
Χθες η γυναίκα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με διετή αναστολή για την υπόθεση «δυσάρεστης και παράξενης» κακοποίησης ζώου, όπου τη χαρακτήρισε το δικαστήριο.
Επίσης της απαγορεύτηκε να έχει στην κατοχή της οποιοδήποτε ζώο για πέντε χρόνια.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στο δικαστήριο, λίγες εβδομάδες πριν τους αποκεφαλισμούς η 28χρονη είχε ρίξει το χάμστερ της σε ενυδρείο και το παρακολουθούσε να πνίγεται, επειδή έκανε πολλή φασαρία τη νύχτα (!).
Στη συνέχεια έβαλε το νεκρό ποντίκι στο ψυγείο αλλά αργότερα το πέταξε.
Όπως είπε στο RSPCA, αποκεφάλισε τα φίδια της επειδή φοβόταν πως θα έμενε άστεγη και δεν θα μπορούσε να τα φροντίζει. Είχε καταναλώσει παράλληλα και ποσότητα αλκοόλ.
Σύμφωνα με τον κτηνίατρο που εξέτασε τα φίδια, πιθανότατα τα αποκεφάλισε με ψαλίδι ωστόσο ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος αλλά αργός και βασανιστικός καθώς η γυναίκα έκανε πολλές προσπάθειες για να πετύχει τον πλήρη αποκεφαλισμό.
Καθώς μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, τα κεφάλια παραμένουν «ζωντανά» για έως μία ώρα μετά τον αποκεφαλισμό κι έτσι είναι πιθανό να είχαν ακόμα αισθήσεις όταν η Lampe τα κατάπινε.
poorsnake1poorsnake2poorsnake3poorsnake4

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.