Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥΤ@ΝΑ!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΝΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ!

Τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά την είδηση της αποτυχίας του πραξικοπήματος μερίδας του στρατού εναντίον του Ερντογάν, τα τηλεοπτικά δ...


Τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά την είδηση της αποτυχίας του πραξικοπήματος μερίδας του στρατού εναντίον του Ερντογάν, τα τηλεοπτικά δίκτυα μετέδιδαν εικόνες από τη γέφυρα του Βοσπόρου. Οι εικόνες ήταν ιστορικές. Στρατιώτες είχαν αφήσει τον οπλισμό τους στην άσφαλτο και με τα χέρια ψηλά παραδίδονταν στην αστυνομία.

Γύρω τους πολίτες που άρπαζαν τα όπλα και σκαρφάλωναν στα άρματα. Κάποιοι από τους υποστηρικτές του Ερντογάν χτυπούσαν τους στρατιώτες που παραδόθηκαν μετά από τη δίωρη διορία που τους είχε δοθεί και άλλοι προσπαθούσαν να τους προστατέψουν.

Στην πρώτη γέφυρα του Βοσπόρου, μετά την παράδοση των στρατιωτικών, ένας από αυτούς δολοφονήθηκε από το πλήθος, όπως μετέδωσε η εφημερίδα hurriyet. Οι περισσότεροι στρατιώτες διασώθηκαν από την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων. Πολλοί από αυτούς παρέμεναν επί ώρες μέσα στα άρματα για να γλιτώσουν από το μένος του πλήθους.

Οι περίπου 50 στρατιώτες, οι οποίοι είχαν κλείσει τις γέφυρες του Βοσπόρου λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, κρατούσαν μέχρι το πρωί τις θέσεις τους, παρά την καταστολή του κινήματος από τους υποστηρικτές του Ερντογάν.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.