Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΝΙΚΗ»! Η ΑΦΙΣΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΣΚΟΡΠΙΣΤΕΙ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!

Δεκατρία (13) αεροσκάφη τύπου NORATLAS της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας, πετώντας χαμηλά, χωρίς συνοδεία μα...


Δεκατρία (13) αεροσκάφη τύπου NORATLAS της 354 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας, πετώντας χαμηλά, χωρίς συνοδεία μαχητικών, με σιγή ασυρμάτου και μέσα από φίλια και εχθρικά πυρά κατάφεραν με τον άριστο σχεδιασμό, τη γενναιότητα, το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την αυτοθυσία των πληρωμάτων των αεροσκαφών να φθάσουν στην Κύπρο και να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας, πάρα την πλήρη συσκότιση και το γεγονός ότι όλα τους βάλλονταν.

Η επιχείρηση ονομάστηκε «ΝΙΚΗ» και χαρακτηρίστηκε, τόσο από τον ελληνικό, όσο και από τον ξένο τύπο, ως επιχείρηση αυτοκτονίας, μοναδική στα παγκόσμια Στρατιωτικά Χρονικά.

Στη διάρκεια της επιχείρησης βλήθηκαν όλα τα αεροσκάφη, από φίλια και εχθρικά πυρά, καταρρίφθηκε ένα από αυτά με συνέπεια να βρουν φρικτό θάνατο όλοι οι επιβαίνοντες σ’ αυτό, πλην ενός, είκοσι επτά (27) Λοκατζήδες και τέσσερις (4) Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας
 και δύο (2) Λοκατζήδες από έτερο αεροσκάφος.




http://www.comandos74.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.