Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΚΟΠΤΗ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΓΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙ - Ο ΣΤΕΡΝΟΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σ΄έντονα φορτισμένο κλίμα η κηδεία του κόπτη ιερέα που δολοφόνησε η ISIS στο Β Σινά.Συγκινητική ήταν η παρουσία της γυν...


Πραγματοποιήθηκε σ΄έντονα φορτισμένο κλίμα η κηδεία του κόπτη ιερέα που δολοφόνησε η ISIS στο Β Σινά.Συγκινητική ήταν η παρουσία της γυνάικας του και το ύστατο χαίρε.Ντυμένη στα λευκά αποχαιρετά το σύντροφό της ενώ περιβάλεται από ένα πλήθος σε συγκινησιακή έξαρση, H oργάνωση Ισλαμικό Κράτος διεκδίκησε την δολοφονία του κόπτη χριστιανού αιγύπτιου ιερέα που εκτελέστηκε με πυροβολισμούς την 30η Ιούνη στην Al–Arich, στο Β Σινά στην Α Αίγυπτο.

Ο 46χρονος π.Raphaël Moussa, είχε παει για να παραβρεθεί σε μια λειτουργία σε μια εκκλησία και βρισκόταν κοντά στο αυτοκίνητό του τη στιγμή της επίθεσης αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Εκκλησίας Boulos Halim.Ένας ένοπλος του έριξε στο κεφάλι ανέφερε.











Σε ένα ανακοινωθέν που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η αιγυπτιακή πτέρυγα της ISIS διεκδίκησε την επίθεση λέγοντας ότι τον πυροβόλησαν οι άνδρες της γιατί « πολεμούσε το islam ». lemonde.
https://dimpenews.com/2016/07/02/φωτορεπορταζ-η-κηδεία-του-κόπτη-ιερέα/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.