Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΒΑΡΑΓΑΝ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΣΗ... ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ!

Φαίνεται πως δεν αποτελεί αποκλειστική πρακτική του δήμου Θεσσαλονίκης να ανάβει τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο μέσα στο καλοκαίρι. Σε μπα...



Φαίνεται πως δεν αποτελεί αποκλειστική πρακτική του δήμου Θεσσαλονίκης να ανάβει τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο μέσα στο καλοκαίρι.




Σε μπαλκόνι στο κέντρο της Θεσσαλνίκης οι ιδιοκτήτες φαίνεται ότι δεν είχαν μαζέψει το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο από το μπαλκόνι και αποφάσισαν να τον ανάψουν δίνοντας έτσι χρώμα και μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών.

Εικαστική παρέμβαση, νέες πρακτικές διακόσμησης ή απλώς οι ιδιοκτήτες βαρέθηκαν να μαζέψουν τα λαμπάκια και συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν; Φαίνεται πως δεν έχει σημασία, και σύμφωνα με πολλούς χρήστες του Ίντερνετ που ανήκουν στην ομάδα του Facebook «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» η οποία ανέβασε την φωτογραφία, υπάρχουν και πολλά άλλα μπαλκόνια στη Θεσσαλονίκη που ακολουθούν την ίδια πρακτική.

Δείτε τη φωτογραφία:


http://www.seleo.gr/thessalonikh/217152-ki-omos-se-balkoni-tis-thessalonikis-anapsan-ta-xristougeniatika-lampakia-en-meso-kalokairioy-foto?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#.V5edOfyKSt8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.