Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ... Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται και σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2015, συγκλόνισε το Παγκύπριο , ωστόσο φαίνεται πως η προσωπική του ...



Το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται και σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2015, συγκλόνισε το Παγκύπριο , ωστόσο φαίνεται πως η προσωπική του η ζωή δεν έμεινε στάσιμη.

Ο λόγος για τον Χρίστο Θωμά από τη Λεμεσό, ο οποίος αν και βρίσκεται ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για την υπόθεση φόνου των αδερφών Ντορζή και του Μιλτιάδους (αρραβωνιαστικού της ξαδέρφης των προαναφερθέντων), πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την Ζ. Α.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θωμά και η Ζ.Α. έδωσαν αμοιβαία υπόσχεση γάμου πριν από 10 ημέρες, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Κεντρικές Φυλακές.

Εξάλλου, την Τετάρτη (27/07) θα συνεχιστεί η δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, ενώ θα καταθέσει και η Μ. Α., η οποία φέρεται να έχει ιδίαν άποψη για τα γεγονότα του Νοεμβρίου που είχαν ως αποτέλεσμα το άγριο φονικό.







http://www.athensmagazine.gr/eglima/apisteyto-o-makelarhs-ths-kyproy-arrabwniasthke-mesa-sthn-fylakh-thn-ksaderfh-twn-thymatwn-toy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.