Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ UEFA: ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠ΄ΤΟ EURO 2016

Η κατάσταση στο Euro 2016 έχει ξεφύγει. Οι Άγγλοι και Ρώσοι οπαδοί δεν σταματούν να προκαλούν σοβαρά επεισόδια, βάζοντας σε κίνδυνο ανθ...


Η κατάσταση στο Euro 2016 έχει ξεφύγει. Οι Άγγλοι και Ρώσοι οπαδοί δεν σταματούν να προκαλούν σοβαρά επεισόδια, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές.
Η UEFA αποφάσισε να πάρει στα χέρια της την κατάσταση, στέλνοντας σαφέστατο μήνυμα εν όψει της συνέχειας της διοργάνωσης. Εφόσοι οι Άγγλοι και οι Ρώσοι οπαδοί προκαλέσουν άλλα επεισοδία, τότε θα αποκλειστούν από το Euro 2016.

"Από την μεριά μας δεν έχουμε κανένα δισταγμό για την επιβολή νέων κυρώσεων. Μάλιστα, αν τα κρούσματα βίας συνεχιστούν ενδέχεται να επιβληθεί και αποκλεισμός", τονίζουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της UEFA.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Σλοβακία στη Λιλ στις 15 Ιουνίου για τη δεύτερη αγωνιστική, ενώ η Αγγλία την Ουαλία στη Λανς στις 16. Οι δύο πόλεις βρίσκονται πολύ κοντά, που υπάρχουν φόβοι για νέα επεισόδια. Εάν οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν συμμορφωθούν, η Αγγλία και η Ρωσία θα κινδυνέψουν σοβαρά με πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.