Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ EURO: ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ!!!

Επειδή όμως πολλές φορές οι τραγωδιες αποτελούν αφορμή για πολύ γέλιο, οι Άγγλοι φίλαθλοι επιδόθηκαν σε ανηλεές τρολάρισμα της ομάδας, το...

Επειδή όμως πολλές φορές οι τραγωδιες αποτελούν αφορμή για πολύ γέλιο, οι Άγγλοι φίλαθλοι επιδόθηκαν σε ανηλεές τρολάρισμα της ομάδας, του τερματοφύλακα Χαρτ και του προπονητή Ρόι Χογκτσον.

Κάποιοι μάλιστα μιμούμενοι την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση υπογραφών προκειμένου να υπάρξει νέο δημοψήφισμα μετά το Brexit, ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία να μαζέψουν υπογραφές προκειμένου ο αγώνας με τους Ισλανδούς να επαναληφθεί.

Άλλοι με αφορμή το γεγονός οτι οι τιμές στα σούπερ μάρκετ της Ισλανδίας είνα χαμηλές τρόλαραν τον Τζο Χαρτ «παίζοντας» με τη λέξη save που χρησιμοποιείται και για τις επεμβάσεις ενός τερματοφύλακα και για την εξοικονόμηση στα ψώνια.

Από τα βέλη των φιλάθλων δεν θα μπορούσε να γλιτώσει και ο Ρόι Χόγκτσον - ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωσε την παραίητησή του - σε σύγκριση με τον προπονητή της εθνικής Ισλανδίας καθώς ο Χόγκτσον αμοιβόταν με 4,6 εκατ. δολάρια ενώ ο Ισλανδός προπονητής είναι οδοντίατρος μερικής απασχόλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.