Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ...!!! ΟΙ «ΜΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΧΧΙ ΤΘ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ» ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ..

Σήμανε «Συναγερμός στη Κομοτηνή» και βγήκαν με τις Μπάντες από τις κρυψώνες τους, μουγκρίζοντας τα θηρία των Τεθωρακισμένων σπέρνοντ...



Σήμανε «Συναγερμός στη Κομοτηνή» και βγήκαν με τις Μπάντες από τις κρυψώνες τους, μουγκρίζοντας τα θηρία των Τεθωρακισμένων σπέρνοντας τον πανικό ,σε μια ακόμη χρονομετρημένη άσκηση όπου ο χρόνος ετοιμότητας έπαιξε τον πρωτεύοντα ρόλο!



Στα Άρματα και ντουγρού για τους Χώρους Διασποράς


Όργωσαν τα βουνά και τα χωράφια οι Μαύροι απο την τρεχάλα!





Γέμισε ο τόπος Άρματα

Σε χρόνο μικρότερου του αναμενομένου φορτώθηκαν τα πυρομαχικά και γκάζωσαν με χίλια τα Άρματα και βγήκαν οι Μαύροι τρέχοντας στους χώρους διασποράς της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας!



Έτοιμοι για ομαδική έξοδο με τους μοχλούς των Αρμάτων τραβηγμένους στο…Τέρμα!!

Tην τελευταία εβδομάδα του Μαΐου 2016,διεξήχθη επιχειρησιακή αξιολόγηση του Τμήματος Χρονικών Ετοιμοτήτων της XXI Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.





Κατά την αξιολόγηση, ελέγχθηκε και η χρονική ετοιμότητα του Σχηματισμού πέραν της διαθεσιμότητας των Αρμάτων !

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης Σχηματισμών και Μονάδων του Δ΄ Δώματος Στρατού, πραγματοποιήθηκε από την ΧΧΙ Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία εκπαίδευση εφαρμόσθηκαν τα Σχέδια Φορτώσεως και Συναγερμού και εκτελέσθηκε κίνηση προσωπικού και μέσων σε επιλεγμένες θέσεις και από προεπιλεγμένα δρομολόγια!



Παντού παραμόνευαν σκοπευτές και όχι μόνο






Και φωλιές Πολυβόλων προστάτευαν τη περιοχή …Τίποτε δεν άφησαν στην τύχη οι Μαύροι!



Τα δρομολόγια που κινήθηκαν τα Άρματα είχε προβλεφθεί ομάδα ασφαλείας αλλά και ο χώρος διασποράς είχε επισημανθεί και φυλάσσονταν απο ελαφρά τεθωρακισμένα οχήματα που έφτασαν στην περιοχή ταχύτερα και κάλυπταν τις κινήσεις των Αρμάτων !



Οι Μαύροι που ώς συνήθως εκτελούν τις Ασκήσεις με ρεαλισμό ,έβγαλαν έξω ακόμη και τα ασθενοφόρα !(φώτο)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.