Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΟΡΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΕΑΤΩΝ

Απίστευτες εκκλήσεις για να επιστρέψουν μια όρκα στο φυσικό της περιβάλλον. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια των θεατών....



Απίστευτες εκκλήσεις για να επιστρέψουν μια όρκα στο φυσικό της περιβάλλον. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μπροστά στα μάτια των θεατών.
Σοκαρισμένοι οι θεατές από τις προσπάθειες μιας φάλαινας δολοφόνου να αυτοκτονήσει σε τουριστικό πάρκο στην Τενερίφη. Η όρκα Morgan φαίνεται να χτυπά επανειλημμένα το κεφάλι της σε μια μεταλλική πύλη σε μια απελπισμένη προσπάθεια διαφυγής της από το Loro Parque στα Κανάρια Νησιά.

Όλα ξεκίνησαν αφού τελείωσε τα κόλπα της επίδειξης στο Loro Parque, με τον ακτιβιστή που ανέβασε το σοκαριστικό βίντεο να εξηγεί πως του φάνηκε να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και δεν την κατηγορεί για αυτό.

"Η όρκα προσπαθεί να διαλύσει το κεφάλι της στη μεταλλική πύλη σε μια προσπάθεια να αποδράσει. Το βίντεο δείχνει το πόσο σκληρό είναι να περιορίζουν μια όρκα σε μικρές δεξαμενές", σχολίασε η Helene Hesselager O' Barry για το σοκαριστικό βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.