Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΗΠΙΕ: ΣΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Σε ένα από τα πλέον ιστορικά και γνωστά μπαράκια του Ηρακλείου κατέληξαν να κάνουν την εκδήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα συνεχή...

Σε ένα από τα πλέον ιστορικά και γνωστά μπαράκια του Ηρακλείου κατέληξαν να κάνουν την εκδήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από τα συνεχή «θερμά» επεισόδια!

Όπως μπορεί να δει κανείς από τις αποκλειστικες φωτογραφίες που παρουσιάζει το CretePlus.gr τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγαν στη λύση του νυχτερινου μαγαζιού για να γλυτώσουν από τα γιουχαϊσματα! Μάλιστα στον εν λόγω χώρο έγινε συμφωνα με πληροφορίες μια...μάζωξη των στελεχών όπως- όπως, προκειμένου να έχουν μια συνομιλία με τον Υπουργό Εργασίας!

Μια μάζωξη για την οποία έγινε και παράκληση να μη δημοσιοποιηθεί ως προς τον τόπο διεξαγωγής της, προκειμένου να μη συνεχιστούν τα επεισόδια. Νωρίτερα όπως έγραψε το CretePlus.gr αντιεξουσιαστές και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προχωρησαν στον αποκλεισμό της αίθουσας Ανδρόγεω όπου επρόκειτο να μιλήσει ο κ. Κατρούγκαλος

Ο αποκλεισμός ειχε ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα και μετά από απόφαση της την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναβλήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση υπό τον φόβο να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Να σημειωθεί πως ο υπουργός δεν εμφανίστηκε εκεί αλλά μεταφέρθηκε κατευθείαν στο... μπαράκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.