Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ;;; ΕΠΙΑΣΑΝ 23ΧΡΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΣΕ ΜΩΡΟ 12 ΜΗΝΩΝ!!!

Σοκ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ από την αποκάλυψη της δράσης 23χρονης, η οποία έκανε στοματικό σεξ σε μωρό ηλικίας 12 μηνών, και μάλιστα κατέγρα...

Σοκ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ από την αποκάλυψη της δράσης 23χρονης, η οποία έκανε στοματικό σεξ σε μωρό ηλικίας 12 μηνών, και μάλιστα κατέγραψε την πράξη της με την κάμερα κινητού τηλεφώνου, το οποίο είχε δανειστεί από άλλη γυναίκα.

Η 23χρονη, που παραδέχεται την ενοχή της (τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να κάνει;) επέστρεψε την επόμενη μέρα το τηλέφωνο στην ιδιοκτήτριά του, η οποία ανακάλυψε το βίντεο και σοκαρίστηκε. Ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, με αποτέλεσμα η Τζέσικα Μακέιν (φωτό κάτω) να συλληφθεί αμέσως και πολύ γρήγορα να της απαγγελθούν κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου παραμένει κρατούμενη, καθώς δεν κατέβαλε την εγγύηση ύψους αντίστοιχου με 9.000 ευρώ, προκειμένου να αποφυλακιστεί προσωρινά.

Αν κριθεί ένοχη για τις πράξεις που κατηγορείται, κινδυνεύει με κάθειρξη πολλών ετών. Στη δίκη που θα γίνει αναμένεται η κατηγορούμενη να μιλήσει για τους λόγους που την οδήγησαν σε μια τέτοια συμπεριφορά, ενώ νομικά κωλύματα δεν επιτρέπουν, προς το παρόν τουλάχιστον, να ανακοινωθούν τα στοιχεία του μωρού και η σχέση του με τη Μακέιν, αν δηλαδή είναι συγγενικό της πρόσωπο ή αν ήταν babysitter του.

espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.