Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΣ: ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΖΩΣΕ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!!!

Ένας άνθρωπος στη πολιτεία της Γεωργίας στις ΗΠΑ, βιντεοσκόπησε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδιού του όταν πυροβόλησε με το όπλο του μι...


Ένας άνθρωπος στη πολιτεία της Γεωργίας στις ΗΠΑ, βιντεοσκόπησε τον σοβαρό τραυματισμό του ποδιού του όταν πυροβόλησε με το όπλο του μια μηχανή του γκαζόν γεμάτη με εκρηκτικά Tannerite …….
Σύμφωνα με τον Σερίφη της Κομητείας Walton, στον 32χρονο που έβαλε κατά της μηχανής του γκαζόν με εκρηκτικά του έλειπε το αριστερό του πόδι κάτω από το γόνατο ……
Tannerite είναι η εμπορική ονομασία ενός δυαδικού εκρηκτικού στην αγορά κυρίως για την κατασκευή στόχων που προκαλούν έκρηξη για τα πυροβόλα όπλα, με σκοπό την ψυχαγωγία. Πρόκειται για ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμό νιτρικού αμμωνίου (οξειδωτικό) και αλουμινίου σε σκόνη (καύσιμο) που παρέχονται ως δύο χωριστές πυρίτιδες οι οποίες αναμιγνύονται και ανακινούνται για να παραχθεί το εκρηκτικό. Το συνδυασμένο εκρηκτικό είναι σχετικά σταθερό, όταν υποβάλλεται σε λιγότερο σοβαρές δυνάμεις από μια σφαίρα υψηλής ταχύτητας, όπως ένα χτύπημα από σφυρί, τη πτώση, ή τις επιπτώσεις από μια σφαίρα με χαμηλή ταχύτητα ή μια σφαίρα από κυνηγετικό όπλο.
Δεν είναι εύφλεκτο και δεν μπορεί να δημιουργηθεί έκρηξη από φωτιά ή ηλεκτρική ενέργεια. Επειδή πωλείται ως δύο χωριστές πυρίτιδες και όχι ως συνδυασμένο μίγμα, είναι ακόμα πιο εύκολο κατά την πώληση, και μπορεί να μεταφερθεί και να πωληθεί σε πολλά σημεία (στο εξωτερικό πάντα) χωρίς τους νομικούς περιορισμούς, που ισχύουν για τα εκρηκτικά. Tannerite είναι το πιο γνωστό εμπορικό σήμα του εν λόγω προϊόντος, στο βαθμό που μερικές φορές αυτός ο συνδυασμός εκρηκτικών γενικά αναφέρεται ως Tannerite, αν και υπάρχουν και άλλες μάρκες στην αγορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.