Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΘΑΝΑΤΟΣ»...!!! ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΗΛΙΑΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και δυνατό χειροκρότημα, υποδέχθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΕΛΑΜ στα γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία, τον Πρ...

Χρίστου: Όσα είπαμε προεκλογικά θα τα τηρήσουμε και στα έδρανα του Κοινοβουλίου

Με βεγγαλικά, πυροτεχνήματα και δυνατό χειροκρότημα, υποδέχθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΕΛΑΜ στα γραφεία του κόμματος στη Λευκωσία, τον Πρόεδρο του κόμματος, Χρίστο Χρίστου, που θα είναι ο ένας εκ των δύο Βουλευτών του ΕΛΑΜ. Ο Χρίστος Χρίστου αφιέρωσε, αν και δεν συνηθίζεται όπως είπε, τη νίκη του ΕΛΑΜ και την εισδοχή του για πρώτη φορά στη Βουλή στον Σμηναγό Κωνσταντίνου Ηλιάκη.

Αρχικά ο κ. Χρίστου ευχαρίστησε όσους ψήφισαν και εμπιστεύτηκαν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο αλλά και εκείνους που τους στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική εκστρατεία. Το ΕΛΑΜ, είπε, δεν διαθέτει ούτε μεγαλοεπιχειρηματίες, ούτε πολλά λεφτά και ό,τι κατάφεραν είναι χάρη στην εθελοντική εργασία μελών και φίλων του Μετώπου. “Να είναι άπαντες σίγουροι ότι όσα είπαμε και διακηρύξαμε προεκλογικά θα τα τηρήσουμε και μέσα από τα έδρανα του κοινοβουλίου. Η επόμενη ημέρα ξημερώνει και θα βρει τον κυπριακό ελληνισμό να έχει τα ίδια προβλήματα: ανεργία, κατοχή, κουρεμένοι, μια δύσκολη γενική εικόνα”. Ο δικός τους ρόλος, ανέφερε, είναι να δώσουν ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.

Με πολύ σοβαρότητα και μεγάλη ευθύνη αναλαμβάνουν αυτό το ρόλο, πρόσθεσε ο κ. Χρίστου. “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη, αν και δεν συνηθίζεται, σε έναν άνθρωπο, ο οποίος στις 23 Μαΐου του 2006 έχασε τη ζωή του υπερασπιζόμενος τα εναέρια σύνορα της Ελλάδας, στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη”. Οι συγκεντρωθέντες χειροκρότησαν και φώναξαν “Αθάνατος”. Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ αποχώρησε χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις ενώ οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος φώναζαν “Ζήτω το ΕΛΑΜ” και “Ζήτω το έθνος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.