Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΡΗ ΑΥΤΑ;;; Η ΚΙΜ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΒΥΖΙ@ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ!!!

Παρά το γεγονός ότι είναι μια γυναίκα που έχει δώσει αναρίθμητα γυμνά στο κοινό της, η Kim Kardashian μοιάζει να έχει τραβήξει γραμμή σε ...

Παρά το γεγονός ότι είναι μια γυναίκα που έχει δώσει αναρίθμητα γυμνά στο κοινό της, η Kim Kardashian μοιάζει να έχει τραβήξει γραμμή σε μια περίσταση. Δεν θα τη δεις ποτέ να κυκλοφορεί δημόσια με ρούχα που αποκαλύπτουν το στήθος σε μεγάλο βαθμό ή κάτι άλλο. Μόνο να αναδεικνύουν τις καμπύλες της. Δεν θυμόμαστε ποτέ να έχουμε δει κάποιο ατύχημα για παράδειγμα, όπως σε άλλες. Γι΄αυτό και παλεύει να συγκρατεί το στήθος της όταν βγαίνει έξω.
Παρά το γεγονός ότι η στυλιστική της επιλογή είναι άκρως επίφοβη για να γίνει ζημιά, η Kim Kardashian δεν έδειξε δισταγμό στο να την βάλει, αλλά προτίμησε να παλεύει για να κρατήσει το στήθος της εκεί που πρέπει.
Μαζί με τον Kanye West βρέθηκαν στη Ρώμη για να παρακολουθήσουν όπερα και στη συνέχεια να φάνε δείπνο σε εστιατόριο. Κατά την άφιξη της, η Kim Kardashian εντυπωσίασε με το λευκό φόρεμα της που ήταν στράπλες από την αριστερή πλευρά και είχε ένα μακρύ σκίσιμο στα πόδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πληθωρικό της στήθος να πιέζεται και η ίδια να βάζει το χέρι της για να μην βγει εκτός ορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.