Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής. Ο αδερφ...

Η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο πριν από την εξαφάνιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο μίλησε σε κανάλι στο Μεξικό και επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες για απαγωγή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού από αγνώστους, στην πόλη Βικτόρια της περιοχής Tamaulipas.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ αλλά δίχως να υπάρχει επίσημη ενημέρωση, η κινητοποίηση της μεξικανικής Αστυνομίας είναι έντονη ώστε να βρεθεί ο Πουλίδο και να συλληφθούν οι απαγωγείς του.
Ο επιθετικός του Ολυμπιακού ανέβασε χθες μια φωτογραφία στο Instagram με την κοπέλα του Ιλεάνα Σάλας, από την έξοδο τους προκειμένου να γιορτάσουν την επέτειο των πέντε μηνών στη σχέση τους, με το ακόλουθο σχόλιο:

"Πως περνάει ο καιρός και συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη τη ζωή μου. Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήρθες στην ζωή μου από το τίποτα και έχεις γίνει τα πάντα. Χαρούμενοι πέντε μήνες αγάπη μου. Σε αγαπώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.