Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΕΠΑΘΑΝ 80 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ!

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» με συμπτώματα οξείας τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ 80 πρόσφυγες από το hotspot του Πειραιά. ...

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» με συμπτώματα οξείας τροφικής δηλητηρίασης μεταφέρθηκαν χθες το βράδυ 80 πρόσφυγες από το hotspot του Πειραιά.

Για κάποιους από τους ανθρώπους αυτούς και συγκεκριμένα για έξι ενήλικες και 13 παιδιά κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθούν για περαιτέρω νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν από το νοσοκομείο, αφού έλαβαν τις απαραίτητες οδηγίες. Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του το «Αττικόν» αναφέρει πως για την άμεση διαχείριση των ασθενών εκκενώθηκε η μονάδα βραχείας νοσηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αμέσως μετά την κατανάλωση του βραδινού τους γεύματος.

Οι εθελοντές που βρίσκονται στο λιμάνι κινητοποιήθηκαν άμεσα και ειδοποίησαν ασθενοφόρα, ενώ πολλοί πρόσφυγες μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητα των εθελοντών στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.