Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ: 5.500 ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Αμοιβή ύψους 5.500 ευρώ -ίση με την αξία των κλοπιμαίων- προτίθενται να δώσουν οι ιδιοκτήτες μιας αποθήκης που έγινε στόχος διάρρηξης...



Αμοιβή ύψους 5.500 ευρώ -ίση με την αξία των κλοπιμαίων- προτίθενται να δώσουν οι ιδιοκτήτες μιας αποθήκης που έγινε στόχος διάρρηξης στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, σε όποιον τους δώσει πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών!

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την αγροτική αποθήκη το βράδυ της Κυριακής, λίγη ώρα αφ' ότου είχαν φύγει οι ιδιοκτήτες, πράγμα που σημαίνει ότι καραδοκούσαν ώσπου να τους δουν να απομακρύνονται. Μέσα υπήρχαν πετρέλαιο, γεωργικά εργαλεία και λιπάσματα αξίας 5.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και έφυγαν, πιθανότατα με κάποιο μέσο που είχαν φέρει μαζί τους.

Η κλοπή, που ήρθε να προστεθεί σε μια ατέλειωτη αλυσίδα εισβολών σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, έγινε αντιληπτή τα ξημερώματα της Δευτέρας και οι ιδιοκτήτες της αποθήκης την κατήγγειλαν στην Αστυνομία. Ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν και στην... επικήρυξη των δραστών, ελπίζοντας ότι κάποιοι που τους γνωρίζουν θα σπεύσουν να τους δώσουν πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.