Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ, ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΕΣΥ Ή ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ;... ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ!» ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΔΩΝΙ - ΠΑΠΠΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ (1-0)

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας αναφορικά με τα κέρδη της συμφωνίας - Άδωνις σε Παππά: Εσύ πήγες να προσκυνήσεις ...


Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας αναφορικά με τα κέρδη της συμφωνίας - Άδωνις σε Παππά: Εσύ πήγες να προσκυνήσεις την Παναγία τη Σουμελά ή το ξέχασες;

Καυγάς ξέσπασε σήμερα στο Twitter μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Παππά, με αφορμή μία ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας αναφορικά με τα κέρδη της συμφωνίας στο χθεσινό Eurogroup.

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στα 3,5 δις ευρώ που δίνονται για τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου, προκαλώντας την απάντηση του βουλευτή της ΝΔ.

Ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε πως «επί Σαμαρά πήραμε 7δις για τα ληξιπρόθεσμα και μας βρίζατε! Τώρα σας αρέσουν;».

Ο υπουργός έσπευσε να απαντήσει στο καυστικό σχόλιο, επισημαίνοντας ότι η στρατηγική της ΝΔ έπεσε στα βράχια. «Αντιπρόεδρε, δεν έπεσε η χώρα στα βράχια. Η στρατηγική σας έπεσε», έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς.

Αιχμηρή για το πρόσωπο του υπουργού Επικρατείας ήταν όμως και η επόμενη ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ρώτησε τον κ. Παππά, εάν πήγε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.