Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΑ: ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο... ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΤΟΥ ΡΟΖΟΥΛΙ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΟΣ!!!

Ο Πάπας μπορεί να χαρακτηριστεί Συριζαίος στο θέμα του προσφυγικού! είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευη Καρακώστα μιλώντας στην εκπομπή &quo...

Ο Πάπας μπορεί να χαρακτηριστεί Συριζαίος στο θέμα του προσφυγικού! είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευη Καρακώστα μιλώντας στην εκπομπή "Ακραίως" στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με τους Τάκη Χατζή και Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η κ. Καρακώστα αναφέρθηκε στους χειρισμούς της κυβέρνησης στο προσφυγικό ζήτημα. Ας είμαστε άλλων θρησκειών, τα ζητήματα του ανθρωπισμού και των δικαιωμάτων δεν φεύγουν από το μυαλό μας, αυτός είναι και ο στόχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ βήμα-βήμα να αναδεικνύουμε αυτά τα θέματα.

Παράλληλα επισήμανε την επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο λέγοντας ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βρέθηκε σε δικό μας νησί ο Πάπας ενώ σχολίασε το γεγονός ότι μουσουλμάνοι έσπευσαν να φιλήσουν το χέρι του Πάπα κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο.

Τότε χαριτολογώντας είπε ότι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον Πάπα ως... Συριζαίο για την στάση του απέναντι στους πρόσφυγες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.