Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ!!!

Δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, δεν γνωρίζονταν καν. Απλά συναντήθηκαν την λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Ο 25χρονος James Dixon καταδικ...

Δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, δεν γνωρίζονταν καν. Απλά συναντήθηκαν την λάθος ώρα στο λάθος σημείο.
Ο 25χρονος James Dixon καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση, για το θάνατο της 21χρονης Ιslan Nettles.
Ήταν στις 17 Αυγούστου του 2013, όταν ο Dixon με μερικούς φίλους του άρχισαν να μιλούν με μια παρέα γυναικών στο δρόμο σε δυτική πλευρά της Νέας Υόρκης. Όπως είπε ο ίδιος στην ομολογία του, βγήκε εκτός εαυτού όταν συνειδητοποίησε πως η 21χρονη που μίλησε μαζί της ήταν τρανσέξουαλ και οι φίλοι του άρχισαν να τον κοροϊδεύουν.
«Τη ρώτησα αν ήταν άντρας» είπε στον ερευνητή Heriberto Vasquez. Πριν προλάβει να απαντήσει η 21χρονη, άρχισε να γίνεται βίαιος και να τη χτυπά στο πρόσωπο. Η Nettles έπεσε αναίσθητη στο δρόμο αλλά αυτός συνέχισε να τη χτυπάει.
Από την πτώση, η 21χρονη υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.
«Πριν από λίγες ημέρες με είχε ξεγελάσει μια τρανσέξουαλ και μπορεί αυτό να οδήγησε στο περιστατικό, στην τυφλή μανία. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άνθρωποι. Απλά δεν θέλω να με ξεγελούν», υπογράμμισε ο 25χρονος.
Λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της, η 21χρονη είχε μετακομίσει σε δικό της διαμέρισμα και είχε πιάσει δουλειά σε γνωστή εταιρία ρούχων, ενώ έφτιαχνε και τη δική της σειρά μόδας Vanity Rose.

πηγή: metro

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.