Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΡΑΝΙΟ: ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!! ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Στιγμές έντασης διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά αμέσως μετά την ενημέρωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πο...

Στιγμές έντασης διαδραματίστηκαν στο λιμάνι του Πειραιά αμέσως μετά την ενημέρωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Βασίλη Παπαδόπουλου προς τους μετανάστες.

Η πληροφόρηση που προέκυψε από το ρεπορτάζ ήταν πως στους λαθρομετανάστες ζητήθηκε να συνεργαστούν ώστε να μεταφερθούν σε κέντρα συγκέντρωσης από το πρωί της Πέμπτης, κάτι που προκάλεσε άμεσα την αντίδρασή τους.

Αρχικά, περίπου 30 άνθρωποι κάθισαν στη μέση του δρόμου, σταματώντας ένα λεωφορείο της ΕΘΕΛ, ενώ ακολούθησαν κι άλλοι πρόσφυγες σε καθιστική διαμαρτυρία.

Στις δηλώσεις τους στα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως δεν τους ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από το να φύγουν για τη Γερμανία. «Δεν ζητάμε ούτε φαγητό, ούτε σπίτι, ούτε ύπνο. Μόνο να ανοίξουν τα σύνορα», είπαν ορισμένοι εξ αυτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.