Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΜΕ... ΨΑΛΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!! ΤΟΝ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ...

Επεισοδιακή ήταν τα ξημερώματα η σύλληψη ενός άντρα που προσπάθησε να διαρρήξει καταστήματα στην λεωφόρο Παπαναστασίου στο Ηράκλειο Κρήτη...

Επεισοδιακή ήταν τα ξημερώματα η σύλληψη ενός άντρα που προσπάθησε να διαρρήξει καταστήματα στην λεωφόρο Παπαναστασίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα όταν σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο άντρας προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαρρήξει πάνω από δύο επιχειρήσεις που βρίσκονται επί της λεωφόρου, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν τη δράση του, ειδοποίησαν την Αστυνομία και ελάχιστα λεπτά αργότερα στην περιοχή έφτασαν άντρες από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο εξαγριωμένος επίδοξος διαρρήκτης, αφού προσπάθησε να μπει σε καταστήματα της λεωφόρου, επιχείρησε να "ανοίξει" και πρατήριο υγρών καυσίμων.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, ο άντρας έβγαλε ψαλίδι και τους απείλησε.

Επί τόπου βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον άντρα και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης των επιθέσεων που συνελήφθη για απόπειρα κλοπής αλλά και για το νόμο περί όπλων, δεν φρόντισε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου, να έχουν καταγράψει τις κινήσεις του.

Πηγή: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.