Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟ ΣΑΜΟ.... ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ 250 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ HOT SPOT...!!! ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟ... ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΛΛ...


ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟ... ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΦΑΛΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ...

Σύμφωνα με το i-samos.gr νωρίς το μεσημέρι οι 560 πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν μέσα στο Κέντρο άρχισαν να διαμαρτύρονται και ζητούσαν από τους δύο αστυνομικούς να ανοίξουν τις πόρτες για να φύγουν. Αρνήθηκαν παράλληλα να δεχτούν φαγητό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νησί και άνδρες της αστυνομίας, του λιμενικού, της Frontex έφτασαν στο σημείο προκειμένου να προσπαθήσουν να τους μεταπείσουν.

Όσο περνούσε η ώρα οι μετανάστες εκνευρίζονταν περισσότερο, με αποτέλεσμα κάποιοι να απειλούν με μαχαίρια και σπασμένα κομμάτια γυαλιού, άλλοι προσπαθούσαν να ρίξουν την κεντρική είσοδο ενώ άλλοι άρχισαν να δραπετεύουν από την αφύλακτη περίφραξη.

Μετά από διαπραγματεύσεις οι επικεφαλής της αστυνομίας αποφάσισαν να ανοίξουν τις πόρτες και 250 άτομα κατευθύνθηκαν ομαδικά προς το λιμάνι, με την ελπίδα να επιβιβαστούν σε κάποιο πλοίο.

Οι μετανάστες μέχρι αυτή την ώρα βρίσκονται εγκλωβισμένοι από ισχυρές δυνάμεις απέναντι από την αστυνομική διεύθυνση Σάμου και γίνονται διαπραγματεύσεις ώστε να μεταπειστούν και να γυρίσουν πίσω στο Κέντρο.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή: i-samos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.