Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ: ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΟΥΝ!!!

«Κάθε χρόνο, στα τέλη του Μαρτίου, 20.000 λεσβίες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στην έρημο της Καλιφόρνια για πέντε ημέρες ξεφαντώματος κ...

«Κάθε χρόνο, στα τέλη του Μαρτίου, 20.000 λεσβίες από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στην έρημο της Καλιφόρνια για πέντε ημέρες ξεφαντώματος και εγώ είμαι μία από αυτές», γράφει στον Guardian η Αραουά Μαντάουϊ, η οποία βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς για το ετήσιο φεστιβάλ Dinah. Είναι το μεγαλύτερο πάρτι, μόνο για κορίτσια, στον κόσμο και διαρκεί πέντε ημέρες.

«Είναι μια τελείως σουρεαλιστική εμπειρία, ένα χαρέμι γυναικών. Για λίγες ημέρες ο κόσμος γυρίζει ανάποδα και μια ομάδα μειονοτική γίνεται πλειοψηφική. Όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις λεσβίες να χορεύουν, να διασκεδάζουν, να ερωτοτροπούν. Οι μόνοι άντρες είναι το προσωπικό του ξενοδοχείου, αλλά και κάποιοι φίλοι που ακολούθησαν με το ζόρι τις λεσβίες φίλες τους στην Καλιφόρνια».

Το φεστιβάλ οφείλει την ονομασία του στο τουρνουά γκολφ της Dinah Shore. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τηλεπαρουσιάστρια Shore ξεκίνησε το τουρνουά το 1972. Δεν ήταν ομοφυλόφιλη, αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο το γκολφ προσελκύει πολλές λεσβίες. Το φετινό είναι το 26ο φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.