Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ... ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΕΡΩΤΥΛΟΣ Ο ΦΡΑΝΣΟΥΑ...

Φεμινιστής, και πάνω απ' όλα σοσιαλιστής, δηλώνει ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό "Elle", αποκαλύπ...

Φεμινιστής, και πάνω απ' όλα σοσιαλιστής, δηλώνει ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό "Elle", αποκαλύπτοντας πως, όταν συζούσε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, βοηθούσε στην κουζίνα: "Πολλές φορές έκανα τα ψώνια του σπιτιού, μαγείρευα και φρόντιζα τα παιδιά μου...".

Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει το γυναικείο κοινό, την ώρα που η δημοτικότητά του ολισθαίνει επικίνδυνα, ο Γάλλος πρόεδρος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ποικίλης ύλης "Elle", προκαλώντας την έκπληξη του γαλλικού Τύπου.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, για να δικαιολογήσει την απόφασή του να μιλήσει για την προσωπική του ζωή στο "Elle".

"Στόχος μας είναι να διευρύνουμε την γκάμα των ΜΜΕ στα οποία απευθυνόμαστε..." αναφέρει η ανακοίνωση του προεδρικού γραφείου.

Ο Ολάντ πέρασε το κατώφλι του περιοδικού "Elle" σοβαρός. Εκεί, τον υποδέχτηκε η γυναικεία διευθυντική ομάδα του περιοδικού. "Aυτήν τη φορά, ο Φρανσουά Ολάντ δεν έκανε αστεία, όπως συνηθίζει. Κι ούτε αποκάλυψε κάτι από την τελευταία του σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ.

Ο Ολάντ είναι ο πρώτος εν ενεργεία Γάλλος πρόεδρος που παραχωρεί συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό από το 1984. Τότε, στο περιοδικό "Elle" είχε ανοίξει τα χαρτιά του ο Φρανσουά Μιτεράν .

"Είμαι φεμινιστής και πάντα σοσιαλιστής" επισημαίνει ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα των γυναικών για ισότητα και ίσες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Ο Ολάντ δεν δίστασε να πει ότι θεωρεί τον εαυτό του φεμινιστή και ότι, όταν συζούσε με τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, βοηθούσε στις δουλειές του σπιτιού.

"Όταν ήμουν στο σπίτι με την Σεγκολέν και τα παιδιά, προσπαθούσα να είμαι παρών. Έκανα τα ψώνια ή μαγείρευα. Αφιέρωνα επίσης χρόνο στα παιδιά μου. Τα πήγαινα σε αθλητικές δραστηριότητες... Όμως, εάν ρωτήσετε την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, φαντάζομαι πως θα σας πει ότι δεν έκανα αρκετά πράγματα".

Για τη σχέση του με τη Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, ο Ολάντ δεν έκανε αποκαλύψεις: "Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι δεν έχω τίποτα να σας πω γι' αυτό το θέμα. Το να είμαι πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας απαιτεί να θυσιάζω ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής μου ζωής".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.